MITÄ FUSTRA-HARJOITTELU ON?

HALUATKO EROON NISKA- JA SELKÄKIVUISTA?

Tai hyvän ryhdin? Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Ensimmäisellä treenikerralla analysoidaan lähtötilanne – missä asennossa kävelet ja istut? Fustra keskittyy jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin, harjoittelu- ja ruokaohjelma räätälöidään asiakkaalle aina henkilökohtaisesti.

Suomalaisten yleinen ongelma on lihasepätasapaino. Vartalon selkäpuolen lihakset ovat etupuolta heikoimpia, mikä rasittaa niveliä, selkärankaa ja lihaksistoa. Tämä on yksi merkittävä syy, miksi suuri osa suomalaisista kärsii eriasteisista niska- ja selkäkivuista. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla vartalon asentovirheet saadaan korjattua, aikaiseksi hyvä ryhti ja kivuton arkipäivä.

Metodin yksi monista eduista on sen käytön monipuolisuus. Fustra- metodi soveltuu kaikille – lajista ja tavoitteista riippumatta – sillä jokaisessa kehossa on omat kehittämiskohteensa.

 

SOPIIKO MINULLE?

  • Kärsin niska- ja selkäkivuista
  • Haluat pudottaa tehokkaasti ja turvallisesti painoasi
  • Teet istumatyötä tai olet paljon tietokoneella
  • Haluan kohentaa kuntoa
  • Haluan kiinteytyä
  • Lisää liikkuvuutta, lisää voimaa

Fustra-harjoittelun kulmakivinä toimivat hyvä ryhti, vahva keskivartalo ja liikkeiden tarkka, oikeaoppinen suoritus. Jokaiseen ohjelmaan sisältyy ruokavalio sekä kehityksen seuranta monipuolisten testien avulla.

  • Fustra sopii lähes kaikille, koska ensisijaisena tavoitteena on palauttaa kehon luontainen, oikea ryhti, avata lihaskireyksiä ja vahvistaa lihaksia.
  • Ohjelmista löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin tarpeisiin, kuten kestävyyden ja voiman kasvattaminen, painon pudottaminen turvallisesti tai energisyyden lisääminen.
  • Huippu-urheilussa ei voi antaa muille etumatkaa. Harjoitusmäärät on usein viety jo maksimiin. Harjoituksen laadusta on tullut voittajien väline. Siksi huippu-urheilijat käyttävät Fustraa.

Voit varata ajan näytetunnille tai liiketestiin suoraan netistä haluamallesi Trainerille, sähköpostitse info@movetclub.fi tai suoraan vastaanotosta asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Hinnat

Liiketesti jäsenasiakkaille 15€, muut 25€

Näytetunti jäsensasiakkaille 25 €, muut 35 €

Fustra Kunto-ohjelmien hinnat

Yksilöohjauspaketit 74,50€/h – 89€/h (10h – 100h)

Duo-ohjauspaketit 47,25€/hlö/h – 60,50€/hlö/h (10h – 100h)

Lue Fustrasta lisää: Vuoden liikuntatuote 2012 tai Fustra Finland.

FUSTRA PERSONAL TRAINERIT

Heidi Vehviläinen heidi.vehvilainen(a)movetclub.fi
Minna Lövgren minna.lovgren(a)movetclub.fi

LIITY UUTISKIRJE LISTALLE

Pysyt ajantasalla ajankohtaisista eduista ja asioistamme.